logo

Over 10 years we helping companies reach their financial and branding goals. Onum is a values-driven SEO agency dedicated.

CONTACTS

Базово ниво в метода на АрхиЕндж

Кои сме ние?

АрхиЕндж е една от първите частни компании за психично здраве в България, плод на развитието и съвместната работа на специалисти в областта. Богатият терапевтичен и преподавателски опит на професионалистите в АрхиЕндж осигурява стотици доволни клиенти.

Какво представлява нашият метод?

Използваме ефективен хуманистично-екзистенциален метод, разработен иновативно в България от д-р Митев. Той се основава на личната отговорност, реалността и системното полагане на необходимите усилия в желаната посока.

Какво ще ви даде базовото ниво?

Базовото ниво предоставя знания и осъзнаване във важните аспекти на живота. Предлага концепция за планиране и развиване на новите начинания, знания за практическо приложение на планираното и възможност за изграждане на избрания от вас живот.

За кого е подходящо базовото ниво?

Базовото ниво е подходящо за хора, които правят своите първи стъпки в зрелия живот или които са направили част от стъпките и искат да се научат как да бъдат още по-ефективни. За всички, които имат желание да поемат отговорност за живота си в настоящето и да си изградят благоденствие.

За повече информация и записване:

fundamentals@arhieng.com
+359 89 9900961

Програма

19.01.2020 г. – Откриване от 10:00

16.02.2020 г. – Модул 1: “Личностно развитие”, водещ Росен Станков, ко-водещ Александра Маджарова от 10:00 до 14:00.

01.03.2020 г. – Модул 2: “Партньорство”, водещ Александра Маджарова, ко-водещ Росен Станков от 10:00 до 14:00.

10.07.2020 г. – Модул 3: “Съблазняване”, водещ Анита Петрова, ко-водещ Изабел Янкова от 10:00 до 14:00.

09.08.2020 г. – Модул 4: “Социални роли”, водещ Дима Ненова, ко-водещ Александра Маджарова от 10:00 до 14:00.

23.08.2020 г. – Модул 5: “Мода, стремеж и идеал за красота”, водещ Изабел Янкова, ко-водещ Ирина Ангелова от 10:00 до 14:00.

13.05.2020 г. – Модул 6: “Как да бъдем западен човек”, водещ Ирина Ангелова, ко-водещ Анита Петрова от 10:00 до 14:00.

20.09.2020 г. – Закриване

За лекторите

Росен Станков

Росен Станков

“Усмихвам се пред трудностите и лишенията, защото виждам смисъл в усилията по пътя си. Един мъж трябва да се е калил, за да се нарече такъв!”

Росен е сътрудник и консултант в АрхиЕндж, консултант по позитивна психотерапия и бакалавър психолог. Обучава се в магистратура „Клинична и консултативна психология“.


Александра Маджарова

Александра Маджарова

Александра е студентка в СУ “Св. Климент Охридски”, съпруга и майка. Има невероятната възможност да се обучава в АрхиЕндж. Темата ѝ за базовото ниво е “Партньорството”. Партньорските взаимоотношения винаги са от горещите теми. Открай време хората са се изучавали и са били в търсене на “правилни” начини за построяване на взаимоотношения с половинката си. Както и винаги е съществувал въпросът за сродната душа-партньор – съществува ли или не. Александра избира тази тема, тъй като е вълнуваща и богата. Смята, че всеки изпитва афинитет към нея и би желaл да научи повече.


Анита Петрова

Анита Петрова

Анита е сътрудник и консултант в АрхиЕндж. Студент в бакалавърска степен “Психология”. Избира темата за съблазняването, защото смята, че то има ключова роля във всяко едно партньорство – било то бизнес или интимно. Съблазняването е задвижващото начало и успешният път към градене на междуличностни взаимоотношения.


Дима Ненова

Дима Ненова

Дима е специализант в компания АрхиЕндж. Завършва “Българска филология” в СУ „Св. Климент Охридски“. В момента учи “Организационна психология” в СУ „Св. Климент Охридски“ и работи в администрацията на голяма частна болница. Интересите ѝ в сферата на психологията са свързани с лична терапия и консултантска дейност в организации. Избира темата за социалните роли, защото начинът ѝ на живот предполага владеене на няколко роли в обществото. Личният ѝ опит от съвместяването на работа и учене е много полезен, за да разбере и развие темата.


Изабел Янкова

Изабел Янкова

Изабел е на 18 години.Тя е най-младият специализант в компания АрхиЕндж. Темата ѝ е “Социални мрежи и медии”. Хората вече не искат визитни картички, те искат никнейма ви от някоя социална мрежа!


Ирина Ангелова

Ирина Ангелова

Ирина е сътрудник в АрхиЕндж. Завършила е бакалавър „Психология“ в СУ “Св. Климент Охридски”, а към момента следва магистратура „Културна антропология“ отново в Софийския университет. Избира темата за западния модел, защото цял живот е запленена от западните либерални и прогресивни общества, техния начин на живот и културата, която предлагат.