logo

Over 10 years we helping companies reach their financial and branding goals. Onum is a values-driven SEO agency dedicated.

CONTACTS
кои сме ние

Общност от специалисти

Всеки от специалистите в Архиендж преминава най-малко 5-годишно обучение и след това продължава да повишава своята квалификация.

За Вас работят дипломирани и специализирани в различни сфери психотерапевти, психолози и консултанти. 

защо да изберете нас

За кого сме подходящи

За всеки, който иска да се грижи добре за психичното и физическото си здраве. За хора от всяка точка на света, с различни родни езици. Разполагаме със специалисти, които освен български владеят английски, руски, испански, френски, немски, турски и други езици, и ги прилагат в практиката си.

Редовното откриване и навременно решаване на текущите житейски проблеми ние наричаме “психична хигиена”. В АрхиЕндж смятаме, че психичната хигиена е абсолютна предпоставка за дългогодишно психично и физическо здраве и качествен живот.

За какво работим:

Да направим психичната хигиена стандарт в ежедневието.

прозрачност

Прозрачност на процеса

Запознаваме Ви със стъпките  и отговаряме на всички Ваши въпроси преди да започнете и в хода на работата. Създаваме публикации в блога по всички теми, които могат да са Ви полезни.

работа с нас

Как да се възползвате максимално от нас

Изберете специалист, към когото усещате доверие. В началото на работата това е най-важното. Ако се колебаете, проучете пазара. Срещнете се и с други специалисти, преди да решите.

Ако не разбирате или нещо Ви е любопитно, задавайте въпроси. Няма излишни, глупави или неуместни въпроси.

Ако нещо в процеса на работа Ви притеснява, споделяйте го със специалистите. Заедно ще помислите как да промените нещата така, че да се чувствате комфортно.

Спазвайте препоръките на специалистите възможно най-точно.

Платете си за дълъг период от време. Това ще Ви осигури спокойна и ефективна работа.