За нас – ArhiEng


Намираме комплексни решения

АрхиЕндж е компания, изградена като естествен процес от развитието ни като професионалисти в областта на психичното здраве. Преминахме през десетки хиляди часове обучения, себерефлексия, супервизии и интервизии.

Ние, психотерапевтите и консултантите в Архиендж, продължаваме развитието си и трупаме личен, преподавателски и клиничен терапевтичен опит.

Екип на ArhiEng

 

 

ЗАЩО ДА НИ СЕ ДОВЕРИТЕ

 

АРХИЕНДЖ Е ЕДИНСТВЕНА ПО РОДА СИ КОМПАНИЯ В БЪЛГАРИЯ ЗА ПСИХИЧНО ЗДРАВЕ

Предлаганите от нас услуги са базирани на иновативен, утвърден и работещ в български условия подход, използван единствено от специалистите в компанията. Разработваме и усъвършенстваме индивидуални иновативни решения за спецификата на всяко психично състояние.

 

 

ЕКИП ОТ КВАЛИФИЦИРАНИ СПЕЦИАЛИСТИ

Ние сме екип от 18 души с общ натрупан опит работа над 100 години. Преминахме през дългогодишно обучение и продължаваме постоянно да повишаваме своята квалификация. Уверени сме в това, което правим. Държим на професионалната етика и на принципите в живота.

 

 

ДОКАЗАНА ЕКСПЕРТИЗА

Екипът ни се състои от дипломирани и специализирани в различни сфери на психичното здраве психотерапевти, психолози и консултанти. Предлаганите услуги отговарят на утвърдени в областта изисквания и стандарти. Системата за управление на качеството ни е оценена и одобрена в съответствие с изискванията на ИСО 9001:2015.

 

 

ЕКИП С МЕЖДУНАРОДЕН ОПИТ

Работим онлайн с различни точки на света. Разполагаме със специалисти, които освен български владеят английски, руски, испански, френски, немски, турски и други езици, и ги прилагат в практиката си.

 

 

КОНСУЛТАЦИИ В УДОБНО ЗА ВАС ВРЕМЕ

Предлагаме както работа в офис с фиксирани часове в удобно за вас време, така и онлайн работа. Ползваме най-реномирани съвременни технологии, за да осигурим максимален комфорт при дистанционна връзка.

 

 

ДО ВАС СМЕ 24/7 БЕЗ УГОВОРКИ

Психологическата криза не избира времето и мястото. Знаем колко е важно да бъдем до клиента, когато е в криза и се нуждае от нас, по всяко време на денонощието.

 

 

Нашата методология

Намираме решения

Водещи са доверието, разбирането и подкрепата. Честни и прозрачни сме за диагнозата и прогнозата. Предлагаме метод без употреба на медикаменти. Методологията, по която работим, непрестанно се развива и подобрява в съответствие с нуждите на клиентите ни.

Индивидуален подход

Обръщаме специално внимание на всеки случай, с който работим. Намираме индивидуални решения. Базираме работата си на силните страни на нашите клиенти и развиваме дефицитните им области. Всеки човек е различен и се нуждае от персонални съвети и способи за повишаване на качеството си на живот в собствения му житейски контекст.

Ориентирани към клиента

Нашата фирмена култура е клиент-центрирана. За нас е важно клиентите да получават висококачествени услуги и решения. Целим хората, с които работим, да са свързани здраво с живота и необременени от тежки състояния и симптоми. Доволните клиенти, на които сме съдействали да постигнат своите цели, са най-високото ни постижение и най-добрата реклама за нас.

 

 
Имате нужда от терапия? Имаме 4 различни плана.
24/7 БЕЗ УГОВОРКИ

ПРЕДЛАГАМЕ СПОКОЙСТВИЕ