За нас – ArhiEng


Намираме комплексни решения за панически атаки

АрхиЕндж е компания, изградена като естествен процес от развитието ни като професионалисти. Преминахме през десетки хиляди часове обучения, себерефлексия, супервизии и интервизии.

Архиендж е компания за психотерапевтични услуги в България. Ориентирана е към комплексни решения за панически атаки.

  • Ние, психотерапевтите и консултантите в Архиендж, продължаваме развитието си и трупаме личен, преподавателски и клиничен терапевтичен опит.
  • Насочихме професионалните си усилия в разбирането и работата с панически разстройства – това е нашата специалност.
Екип на ArhiEng

ЗАЩО ДА НИ СЕ ДОВЕРИТЕ ЗА ПСИХОТЕРАПИЯ?

АрхиЕндж Е ЕДИНСТВЕНА ПО РОДА СИ КОМПАНИЯ В БЪЛГАРИЯ ЗА ПСИХИЧНО ЗДРАВЕ

Прилагаме утвърден и работещ метод в български условия. Радваме се на стотици доволни клиенти. Предлаганите от нас услуги са базирани на иновативно разработен подход, използван единствено от специалистите в компанията.

ДО ВАС СМЕ 24/7 БЕЗ УГОВОРКИ

Знаем колко е важно да бъдем до клиента, когато е в криза, има паника и се нуждае от нас. До него сме наистина по всяко време на денонощието, защото паник атаката не избира времето и мястото.

ЕКИП С МЕЖДУНАРОДЕН ОПИТ

Екипът ни се състои от дипломирани по международни стандарти психотерапевти. Предлаганите услуги отговарят на утвърдени международни изисквания и стандарти. Уверени сме в това, което правим. Борим се докрай за пациентите ни. Държим на етиката и принципите в живота.

ДОКАЗАНА ЕКСПЕРТИЗА

Вярваме в лоялността и доверието. Имаме над 15 годишен опит и практика в работата с психологически проблеми. Предлагаме метод без употреба на медикаменти. Честни и прозрачни сме за диагнозата и прогнозата.

КОНСУЛТАЦИИ В УДОБНО ЗА ВАС ВРЕМЕ

Предлагаме, както работа в офис с фиксирани часове в удобно за вас време, така и онлайн работа.

Нашата методология в психотерапията

Намираме решения

Базираме работата си на силните страни на нашите клиенти, развивайки дефицитните им области. Доволните клиенти, на които сме съдействали да постигнат своите цели, са най-високото ни постижение и най-добрата реклама за нас.

Уникален подход за справяне с панически атаки

Методологията, по която работим, непрестанно се развива и подобрява. Стремим се да предложим по-добро качество на предлаганата услуга. Тя е основана на изграждане на взаимоотношения с пациента. Водещи са доверието, разбирането и подкрепата. Намираме индивидуални решения за справяне с паническите атаки и овладяване на паническото разстройство. Всеки човек е различен и се нуждае от персонални съвети и способи за повишаване на качеството си на живот в собствения му житейски контекст.

Специалистите, които работят в компанията, са преминали през дългогодишно обучение. Всеки от тях, в процеса на професионалното си развитие и работа с хора, е разработил автентичен подход. Този подход е потвърден и работещ в практиката. Постоянно се актуализира, благодарение на непрестанното повишаване на квалификацията на всеки сътрудник в компанията.

Ориентирани към клиента

Нашата фирмена култура е клиент-центрирана. За нас е важно клиентите да получават висококачествени услуги и решения. Обръщаме специално внимание на всеки случай, с който работим.

Акценти от нашата терапевтична практика

Ние сме екип от психотерапевти, психолози и консултанти с обща цел и автентични подходи. Наш приоритет са хората с панически атаки, панически разстройства и производните от тях състояния. Целим тези хора да са свързани здраво с живота без да бъдат застрашавани от тежестта на тези обременяващи и пречещи състояния.

  • Ние сме екип от 18 души с общ натрупан опит работа над 100 години, свързана с панически атаки.
  • Разработваме и усъвършенстваме индивидуални иновативни решения за спецификата на всяка една паническа атака.
  • Паническите атаки са нашата специализация.
Имате нужда от терапия? Имаме 4 различни плана.
24/7 БЕЗ УГОВОРКИ

ПРЕДЛАГАМЕ СПОКОЙСТВИЕ