logo

Over 10 years we helping companies reach their financial and branding goals. Onum is a values-driven SEO agency dedicated.

CONTACTS

Откъде да започна?

01
01
Разгледайте нашия уебсайт

Съберете информация. Запознайте се с компанията, специалистите, услугите, публикациите ни.

02
02
Свържете се с нас

Можете да ни се обадите, да ни пишете по мейла или да попълните форма за поръчка. Ще изберем заедно час за консултация.

03
03
Преведете сумата за консултацията

Банка: Уникредит Булбанк
IBAN: BG33UNCR70001523128493
BIC: UNCRBGSF
Титуляр: Архиендж ЕООД.

04
04
Първа консултация

Не е нужно да подготвяте нищо предварително. Срещнете се с консултанта в часа и по начина, за който сте се уговорили - на живо или дистанционно. Отговорете на въпросите му и задайте Вашите. Уточнете заедно проблемите и желаните резултати. Консултантът ще Ви предложи план за работа по Вашия случай.

Имате още въпроси?

Практиката ни показва, че една първоначална среща за запознаване на живо е важна и полезна, но не е задължителна. В Архиендж работим предимно дистанционно.

Работата ни по телефона и през интернет е толкова ефективна, колкото и срещите на живо. Повечето ни клиенти предпочитат дистанционната работа, по много причини. Повече можете да прочетете тук и тук.

Придържаме се към предписанията на МЗ и СЗО.

Кризата не се съобразява с времето и мястото. Всички дългосрочни договори на Архиендж включват възможност за спешен контакт с консултанта.

Цената за една консултация с продължителност 55 минути е 120 лв. с включен ДДС. Цените за дългосрочна работа се определят според особеностите на случая. Плащанията се извършват по банкова сметка: Уникредит Булбанк, IBAN: BG33UNCR70001523128493, BIC: UNCRBGSF, Титуляр: Архиендж ЕООД

Причината за панически атаки и всякакви други психични и психосоматични симптоми е в начина на живот. Житейските нагласи и ежедневните навици са интегрирани здраво в личността на човека. За да изчезнат симпомите, е необходимо да се изградят нови нагласи и навици, а това няма как да стане много бързо! Минималният срок, който препоръчваме, е една година. Повечето ни клиенти продължават договорите си след изтичането ѝ.

Не е скъпо. Грижата за психичното здраве не е разход, а инвестиция. Когато спазвате предписанията, Вие си спестявате огромни разходи в дългосрочен план, а доходите Ви могат да нараснат неколкократно.

Парите, които сте платили предварително, не се връщат.

Не е задължително. Можете да продължавате да ги пиете. Ако решите да спрете, това се прави постепенно и по схема, определена от психиатъра.

Имате още въпроси?