Психотерапевтична помощ при паник атаки


Осигуряваме психотерапевтична и психологическа помощ при паник атаки по няколко начина – индивидуално, групово, при кризи. Работим с възрастни и тийнейджъри. Обучаваме психолози, психотерапевти и неспециалисти.

ИНДИВИДУАЛНА РАБОТА ПРИ ПАНИК АТАКИ

Създаване на защитено психично пространство

Разглеждаме симптомите, причините и начините за справяне с паник атаките в защитена среда.

Независимо от установения контакт с нас – на живо или дистанционно, нашите специалисти знаят как да създадат защитено психично пространство. Там можете да споделите всяко преживяване и да зададете всеки въпрос.

Разговори по актуални теми

Индивидуалните сесии протичат под формата на разговор по теми, които са актуални за клиента.

ГРУПОВА РАБОТА ПРИ ПАНИК АТАКИ

Общност за подкрепа

Психотерапевтите осигуряват подкрепа и създават общност за споделяне и обмяна на опит. Ако си мислите, че сте сам/а на света с Вашето страдание, това не е така. От панически атаки страдат десетки милиони хора по целия свят. В група ще имате възможност да споделите Вашия опит, намерайки сериозна подкрепа за намеренията си.

Обстановка на уважение и конфиденциалност

Обстановката на уважение, добронамереност и конфиденциалност се гарантира от присъствието и участието на нашите специалисти.

РАБОТА С КРИЗИ ПРИ ПАНИЧЕСКИ ПРИСТЪП

Възможност за спешен контакт с психотерапевт

Всички терапевтични планове предлагат възможност за спешен контакт с психотерапевта или консултанта.

Навременна помощ от доверен специалист

Паническата атака не се съобразява с времето и мястото.

Ние знаем, че навременната намеса и разговор с доверен специалист спестяват страданието и неприятното преживяване. Това разкрива възможност за нормален живот.

РАБОТА С ДЕЦА И ТИЙНЕЙДЖЪРИ

Решение на проблемите още при възникването им

Знаем колко е важно проблемите да бъдат решени още в момента на тяхното възникване. Първите изолирани симптоми на паниките се появяват още в детството.

Децата не разполагат с необходимите интроспективна способност и изразни средства, за да анализират и споделят преживяването на паническа атака. Това е причината паническите разстройства да се „отключват” най-рано в юношеска възраст. Много деца показват ясни признаци на тревожност и имат нужда от помощ.

ОБУЧЕНИЕ В МЕТОДА

Съдействие за психолози, психотерапевти и неспециалисти

Натрупаният опит ни е научил какви са трудностите на младия специалист при започване на професионална работа в сферата на психичното здраве. Самите ние извървяхме този път и считаме за наша мисия да съпровождаме настоящи и бъдещи колеги по него. Съдействаме за всеки етап от изграждането на собствена практика.

Предлагаме:

* Повишаване на квалификацията на колеги психолози и психотерапевти;
* Цялостна тренинг програма за неспециалисти с интерес към консултирането.
Вижте повече »

КУРС ЗА ОВЛАДЯВАНЕ НА СИМПТОМИТЕ

Решения за овладяване на възникването на паник атаките

Паник атаките ограничават нормалното функциониране. Предлагаме насочена работа към тяхното решаване още в началото на процеса. Започваме със задълбочено разглеждане и разбиране на причините, проявленията и механизмите на тяхното възникване.

Повишаване на устойчивостта към паническите пристъпи

Градим на повишена устойчивост към паническите пристъпи. Отстраняването на симптомите не решава проблема. Затова предложената услуга се явява част само от стандартен и максимален пакет услуга.

Имате нужда от терапия? Имаме 4 различни плана.
24/7 БЕЗ УГОВОРКИ

ПРЕДЛАГАМЕ СПОКОЙСТВИЕ