logo

Over 10 years we helping companies reach their financial and branding goals. Onum is a values-driven SEO agency dedicated.

CONTACTS

Докато сте при нас, времето на ежедневието спира да тече. Това Ви дава възможност да обмислите всичко, което обикновено не успявате!

Работим индивидуално, групово, при кризи. Консултираме възрастни и тийнейджъри. Обучаваме психолози, психотерапевти и неспециалисти.

ЕДНОКРАТНА КОНСУЛТАЦИЯ

Посъветвайте се с нас

Имате проблем? Спрете часовника за един час и помислете заедно с нас как да го разрешите!

Ново

Здравословно хранене

Здравето е основен аспект в човешкия живот. То не е даденост и е взаимозависимо от редица фактори, един от които е храненето. Погрижете се за себе си и се възползвайте от новата услуга, която предлагаме – консултации по здравословно хранене. 

ДЪЛГОСРОЧНО КОНСУЛТИРАНЕ

Разрешете проблемите

Вашият час за индивидуално консултиране е посветен винаги изцяло на Вас! На Вашите преживявания, страхове, желания, мечти. Всички теми са добри. Няма забранени, неприлични, нелепи или скучни теми. Разговаряйте с нас за всичко, което Ви интересува. Споделете проблемите си. Направете живота си такъв, за какъвто мечтаете!

Индивидуална работа с деца и тийнейджъри

Децата не могат да изразят с думи страданието си, но го показват ясно. Ако се тревожите за детето си, непременно направете консултация. Решете проблема още при възникването му, за да не стане хроничен.

Индивидуална работа с кризи 24/7

Чувстве ли се понякога нетърпимо зле? Кризата не се съобразява с времето и мястото. Свържете се спешно със своя консултант, дори още преди кризата да е достигнала връхната си точка!

Интензивен курс при паник атаки

Ако искате бързо да се отървете от паник атаките, може да се възползвате от нашия кратък и интензивен курс. Ще разберете защо се появяват и какво да правите или да не правите, за да спрат.* *Внимание: След единичен интензивен курс паническите атаки временно спират, но ако консултирането се прекрати, след няколко месеца започват отново!

Кариерно консултиране

Какво да работите?

Кариерата е важен компонент от живота. Кариерното консултиране ще Ви помогне да започнете желаната работа или ще Ви подкрепи при смяна на професията. Отделете 2 до 4 часа, за да планирате пътя си като топ професионалист!

ОБУЧЕНИЕ

Станете наш колега

Или просто задоволете любопитството си какво е да сте в креслото на консултанта. Ако обичате високите летви и имате амбицията да създадете собствена практика, собствен бизнес, да управлявате и да носите отговорност, нашето обучение е точно за Вас!