logo

Over 10 years we helping companies reach their financial and branding goals. Onum is a values-driven SEO agency dedicated.

CONTACTS
Бременни

Аля и Алекс представят

Група за бременни

Всеки човек е създаден да принадлежи. Участието му в група е естествено предопределено от желанието да споделя своите преживявания, радостни и трудни моменти. Бременността е етап от живота, който е изпълнен с вълнения, очаквания и моменти на колебание. Понякога бремеността е изпълнена и с тревоги. Да знаеш, че ще станеш майка, особено за първи път, може да е едновременно стресиращо и вълнуващо. Въпреки че близките роднини и партньорът се стремят максимално да бъдат опора, понякога има нужда от подкрепата и на други жени, които са в същото състояние и добре разбират бременността.

Групата за подрепа за бременни е идеална среда за вас, ако:

 • Искате да намерите отговори на вашите въпроси;
 • Търсите да обмените опит и знания;
 • Искате достъп до ценни съвети;
 • Имате нужда от подкрепа и насърчение;
 • Искате да създадете социални контакти с други бременни.

Имате възможност да се присъедините към среда, изпълнена с подкрепа и разбиране. Тази среда ще осигури досег до специалисти, които да са насреща за въпроси, свързани с бременността.
Групите за подкрепа за бременни са формални и се провеждат в офиса на АрхиЕндж. Първият модул започва с кратко представяне от страна на участниците и заявките, с които идват. Заявката е цел, проблем, въпрос, на който участникът търси решение или отговор. Групата е с интерактивна насоченост и всеки има право да изразява свободно своето мнение по обсъжданите теми. Темите са разпределени в 6 модула, свързани с бременната и нейното бебче. Шестте модула ще бъдат модерирани от двама водещи, следящи за спазването на формата и осигуряването на ненасилствена среда. Всеки от модулите се разглежда в рамките на 2 астрономически часа в 6 последователни седмици.

Фокус на групата ще са темите:

 1. Красота и дрехи за бременни, масаж, психолог, грижата за себе си по време на бременност. Можем ли да продължим с маникюр и педикюр през деветте месеца?
 2. Хранене и йога, разходки, почивки, прием на витамини. Как се преработва храната, в коя част на нощта не е препоръчително да се консумира храна;
 3. Раждане – секцио и нормално раждане;
 4. Мястото на бащата и на по-малкото дете;
 5. Кърменето – защо е важно, как протича процесът, какво трябва да знаем за цеденето. С какво да се храним. Кое дразни стомахчето на бебето?
 6. Родители, роднини, детегледачки;
 7. Работа – кога да спра да работя и кога да започна отново;
 8. Бебешки режим на хранене, необходими дрешки и биберони. Трябва ли да има режим за спане и къде трябва да спи? Памперси, количка, легло.

Цената на целия курс е 240 лв.
За записване и въпроси може да позвъните на тел. 0897 44 54 94

Заповядайте! Ще се радваме да се запознаем с вас!