logo

Over 10 years we helping companies reach their financial and branding goals. Onum is a values-driven SEO agency dedicated.

CONTACTS

Паник атака – изчезни, тя със среща ще те замени!

Двата дена от позвъняването изминаха бързо с едва доловим пристъп на паник атака. Какво е само едно свиване в корема, на фона на цялата плеяда от повръщане, виене на свят и задушаване! „Сигурно е от вълнението покрай срещата. Не е паник атака, а нормално притеснение“ – мислеше си нашата паникьорка. Все пак цяла година не беше излизала на среща с мъж. Дори започна да се чуди дали не се беше променил етикетът за срещи. Беше си намислила срещата да протече по стандартния начин. Ще закъснее малко – допустимо е една дама да закъснява до 10 мин. Принцът на бял кон ще се появи, облечен в елегантен костюм, ще се усмихне чаровно и ще се запознае с нея. Ще се смеят цяла вечер, ще си говорят на разнообразни теми, ще си поръчат бяло вино и салата с морски дарове. Принцът ще е истински очарован от нея. Накрая ще я изпрати. На другата сутрин ще ѝ позвъни, за да я покани на повторна среща.

Приготовлението

Планът в главата на нашата красавица изглеждаше брилянтен. Изпълнението обаче се оказа по-сложно. Прекара два часа пред огледалото, хвърляйки на ляво и надясно всевъзможни дрехи и обувки. Не знаеше какво да облече! Трябваше да е нещо, съобразено с мястото на срещата. Нито прекалено скъпо, нито прекалено евтино. Нито прекалено секси, нито прекалено смотано. Сложна задача! Непрестанното потене усложняваше нещата! На моменти се успокояваше, че е много красива и каквото и да облече, ще изглежда прелестно. В следващия момент изпадаше в паника, че изглежда като клоун и ѝ прилошаваше. Накрая се спря на една прилепнала сива рокля, високи черни токчета и грим, който подчертаваше сините ѝ очи. Същинска прелест! Само да не ѝ се гадеше толкова много!

Срещата

За нейно огромно разочарование, когато пристигна на уреченото място с десетминутно закъснение, принцът го нямаше! Изпадна в тиха ярост. Паник атака започна да се надига от корема ѝ. Реши все пак да преглътне този факт и да почака. След около минута се зададе и той. Приближи се средновисок мъж, облечен в черни обувки, бял панталон и черна блуза. О! Същинска зебра! Вместо принца, беше дошъл конят му! Та къде отиде чаровният мъж с елегантен костюм от снимката? Все пак нашата паникьорка реши да преглътне лошия вкус на облекло, заедно с надигащата се паник атака.

Разговори и пиене на вино

След два часа в разговори и 4 чаши бяло вино, принцът–зебра не се струваше на нашата красавица по-симпатичен. Тя го гледаше през цялото време и се чудеше какво толкова е видяла в него на онази снимка! Пълно разочарование беше тази среща. Тя само мълчеше и кимаше отегчено с глава. Мъжът отсреща явно беше изпаднал в безнадеждно положение. Опитваше се да събуди някакъв интерес с разговори. Накрая толкова се омота в празни приказки, че се предаде изтощен и млъкна. За десерт сервитьорката направи включване колко малко била изяла от салатата си нашата красавицата. Бедната сервитьорка – беше убита на място с пронизващ синеок поглед. Все пак той беше достатъчно възпитан и мил, за да я изпрати! „Поне едно нещо да е по етикета за срещи!“ – помисли си нашата паникьорка. Прибра се толкова изтощена и разочарована, че нямаше сили за пристъп на паник атака. Единствено имаше сили да се помоли принцът-зебра да не я потърси никога повече!

*Историята е вдъхновена от реални лица и събития

 

Вижте също “Паник атака и среща – 1