logo

Over 10 years we helping companies reach their financial and branding goals. Onum is a values-driven SEO agency dedicated.

CONTACTS
„И в живота, и в професията си се стремя да съм на първо място Човек. При работа с хора това е най-важното.“
И. Маринова
Квалификации
  • Нов български университет – София
  • La Federation de Psychogenealogie et Constellations Familiales et Systémiques Lyon – France
  • Великотърновски университет „Св. св. Кирил и Методий“
Компетенции
  • Сътрудник и „майстор“ в АрхиЕндж
  • Бакалавър и магистър по психология
  • Магистър по международни икономически отношения
  • Констелатор
сфери на действие

С какво ще ви помогне Илина Маринова

Панически атаки, тревожни разстройства, психосоматични симптоми, емоционални разстройства, реактивна депресия.

Работа с възрастни и тийнейджъри. Проблемни отношения между близки и роднини. Проблеми с партньора. Проблеми и страхове при зачеване, раждане, възпитание и отглеждане на деца. Помощ за преодоляване на тежки събития в семейството. Изграждане на идентичност и самооценка, изграждане на автономност. Обучение.

За Илина Маринова

Илина е родена през 1973 г. Омъжена, с четири деца. Като констелатор тя отлично разбира важността и цени институцията „Семейство“. Пример е за това, че прекрасните семейни отношения се основават на поета отговорност.

За Илина науката е интересна. Тя притежава изследователски дух. Търси информация по фундаментални въпроси, чете научни трудове и синтезира знания. Това ѝ помага да е винаги уверена и да не влиза в излишни спорове. Организира и участва в редица проекти в АрхиЕндж.

Основните ѝ професионални интереси са в областите на: човешкото развитие, индивидуалните и групови обучения, системен подход за индивиди и организации, отношения в нуклеарното и разширеното семейство, лична отговорност.

Илина цени дълбоките познания и опита, но за нея най-важното качество при работа с хора е човечността. И е човечна!

В свободното си време Илина е сред семейството си. Харесва ѝ да става рано, да пие кафе на таванския етаж в дома си и да гледа как прелитат птиците.

Научни публикации