logo

Over 10 years we helping companies reach their financial and branding goals. Onum is a values-driven SEO agency dedicated.

CONTACTS
„Животът е за живеене, не за пилеене, а драмата е за филмите!“
А. Георгиева
Квалификации
  • La Federation de Psychogenealogie et Constellations Familiales et Systémiques Lyon – France
  • Нов български университет – София
Компетенции
  • Сътрудник и „майстор“ в АрхиЕндж
  • Магистър „Клинична социална работа“
  • Констелатор
  • Бакалавър „Испанска филология – превод и преподаване“
сфери на действие

С какво ще ви помогне Адриана Георгиева

Панически атаки, фобии, хипохондрия, обсесивно-компулсивно разстройство, реактивна депресия, хранителни разстройства, проблеми при зачеване и психологически инфертилитет, бърнаут, психосоматични симптоми.

Работа с жени и тийнейджъри. Личностово развитие, създаване на житейски план, подкрепа при хора с хронични заболявания и инвалидност, консултиране при конфликти между роднини, партньорски взаимоотношения, проблеми с професионална реализация, траур, изграждане на идентичност и самооценка, изграждане на автономност, изграждане на женска роля. Обучения.

За Адриана Георгиева

Адриана е родена на 28-ми април 1987 г. в град София. Тя е реалист. Още при раждането си и два пъти след това се е преборила за живота си. Знае как истински да го цени. Дълбоко вярва, че животът е за живеене, а не за пилеене – драмата е за филмите. Държи на ценностите и достойнството си и предава това на хората, с които работи.

Професионалният ѝ интерес към психотерапията възниква преди повече от десет години. Този интерес се поражда от личния ѝ опит в процеса и високата резултатност, която наблюдава при себе си. Като специалист по клинична социална работа е практикувала доброволчески труд в държавна психиатрия, което я прави много добър диагностик в психопатологията.

Чете интензивно професионална психотерапевтична литература. Бакалавърското ѝ образование като филолог ѝ е от полза в писането на материали за сайта на компанията.

Работи с жени с тревожни и депресивни разстройства, хранителни разстройства, с младежи, семейни и системни констелации.

Харесва естетиката и добрия вкус.

Има разнородни странични интереси като: съвременна кулинария, кулинарен и шопинг туризъм, грим и мода, културни мероприятия и интериорен дизайн.