logo

Over 10 years we helping companies reach their financial and branding goals. Onum is a values-driven SEO agency dedicated.

CONTACTS
„Вярвам, че най-ценното в живота е човек да си „изработи“ всичко сам – от гривната, която носи до начина, по който живее!“
И. Ангелова
Квалификации
  • Софийски университет „Св. Кл. Охридски“
Компетенции
  • Сътрудник в АрхиЕндж
  • Психолог
сфери на действие

С какво ще ви помогне Ирина Ангелова

Паническо разстройство, реактивна депресия, обсесивно-компулсивно разстройство.

Работа с жени и деца по социални проекти и екзистенциални теми, етични конфликти, подкрепа на бременни, родилки и млади майки.

За Ирина Ангелова

Ирина е родена на 9-ти март 1990 г. Тя е млада и реализирана жена – съпруга, майка и професионалист. Успяла е да придвижи всичките си проекти пълноценно и паралелно. С това е отличен пример как майчинството не пречи на образованието и кариерата.

Ирина е принципна и отговорна, безкрайно интелигентна и ерудирана. Същевременно с това е нежна и чувствителна. Тя никога не се отказва и предава това на хората, с които работи. Интересуват я философските теми за смисъла в живота и е привърженик на хуманистичния подход.

Работи с жени и деца, по социални проекти и екзистенциални теми.

Ирина вярва, че най-ценното в живота е човек да си „изработи“ всичко сам и използва „хендмейд“ технологията за всичко – от гривната, която носи, до начина, по който живее!