logo

Over 10 years we helping companies reach their financial and branding goals. Onum is a values-driven SEO agency dedicated.

CONTACTS
„АрхиЕндж е една от най-големите ми сбъднати мечти – да събера екип от изградени специалисти, заедно с които да даваме подкрепа и сигурност на хората, с които работим. Едновременно с това да обучаваме специализанти. Нашата обща и ясна мисия е да развиваме метода и да работим за клиентите си!“
д-р Й. Митев
Квалификации
  • Медицински университет – София
  • Софийски университет „Св. Кл. Охридски“
  • Westdeutsche Akademie
  • Mullheim – Germany
  • La Federation de Psychogenealogie et Constellations Familiales et Systémiques Lyon – France
Компетенции
  • Основател, управител и ментор в АрхиЕндж
  • Лекар
  • Неорайхиански психотерапевт
  • Магистър “Клинична и консултативна психология”
  • Констелатор
сфери на действие

С какво ще ви помогне д-р Митев

Паническо разстройство, хипохондрия, обсесивно-компулсивно разстройство, фобии, реактивна депресия, бърнаут, психосоматика.

Проблеми в партньорските отношения, изграждане на мъжка роля, междуличностна медиация, подкрепа при изграждане на предприемачески умения и успешен бизнес, обучение във финансова независимост, обучение в правилно и здравословно отглеждане и възпитаване на деца.

За д-р Йордан Митев

Впечатляващ опит, разнородни квалификации и нещо много важно – Йордан е Човек! Да, от тези хора с голямо „Ч“. От погледа му се разбира. Дори само от присъствието му може да се усетят подкрепа, приемане, доверие…

Йордан е носител на традиционни български ценности и има способността да ги адаптира в съвремието. Има общо пет свои деца и едно доведено. Взаимоотношенията с настоящата му съпруга Емел са толкова автентични и красиви, че са модел за подражание за много хора.

Като лекар в реанимационен екип на спешна помощ Йордан никога не се отказва от борбата за пациентите си. Прави го и до ден днешен.

Комбинацията между лекарско образование и психотерапевтична квалификация го прави предпочитан избор като специалист. Йордан разбира в дълбочина всеки психосоматичен симптом и хората, с които работи, се чувстват спокойни и сигурни.

Йордан може да се нарече чистосърдечно народен будител. Той мисли мащабно за човечеството. Добронамерен е в това. Йордан издига в принцип, че ако човек се развива и предава нататък, той е психично и физиологично здрав. На базата на този принцип Йордан изгражда автентичен метод за работа и го споделя със своите ученици. Основава компания, която е с прозрачни финансови отношения и платени данъци. В нея работи екип от вече изградени специалисти. Обучават се специализанти с ясната и обща мисия да продължават да развиват метода и да работят за клиентите. Това е една от големите сбъднати мечти на Йордан!

Той винаги е отличим със своя стил и харизматично присъствие. Силата му се усеща в пространството, което заема. Хората го уважават и ценят дълбоко, както и той уважава и цени тях. Харесва честните отношения. Раздава се, защото е богат Човек!

През свободното си време (както и докато работи) продължава да се радва на живота заедно със своята съпруга Емел.