logo

Over 10 years we helping companies reach their financial and branding goals. Onum is a values-driven SEO agency dedicated.

CONTACTS
„Работата и усърдието са ключът към развитието на човека.“
Д. Михайлова
Квалификации
  • Софийски университет „Св. Кл. Охридски“
  • Global Career Development Facilitator
Компетенции
  • Специализант в АрхиЕндж
  • Бакалавър „Българска филология“
  • Магистър “Организационна психология”
  • Кариерен консултант
сфери на действие

С какво ще ви помогне Дима Михайлова

Индивидуална работа и диагностика на организации. Личностно развитие, работа с тийнейджъри, екзистенциални кризи, партньорски отношения, бременност и раждане, социална адаптация след раждане, кариерно ориентиране.

За Дима Михайлова

Дима е родена през 1995 г. в град Габрово. Завършва бакалавърска степен „Българска филология“ преди една година и известно време преподава в училище. Интересът ѝ към психотерапията възниква спонтанно – започва да чува от различни места за доволни клиенти и обучаващи се в АрхиЕндж и решава да се присъедини към екипа ни като специализант. Успоредно с това работи и следва магистратура. Използва познанията си като филолог в голяма част от проектите на компанията и е редактор на статиите в сайта. С примера си е полезна на много хора, които се обвиняват, че са сгрешили призванието си. Показва им, че всяко знание е приложимо.

Професионалните ѝ планове са свързани с индивидуална работа и диагностика на организации.

Дима е изпълнителна и дисциплинирана, но с модерно мислене. Тя е доказателство за това, че красотата и интелектът вървят ръка за ръка.

Харесва ѝ да чете качествена литература и да се занимава с култура и изкуство.