logo

Over 10 years we helping companies reach their financial and branding goals. Onum is a values-driven SEO agency dedicated.

CONTACTS
„Единственото време и място, където се случва едно събитие е тук и сега. Настоящият момент носи в себе си възможности и потенциал за промяна и растеж.“
А. Милушева
Квалификации
  • Нов български университет
  • University of Oklahoma
  • Institute of Design and Merchandising LA
Компетенции
  • Психолог в АрхиЕндж
  • „Бизнес администрация – мениджмънт“
  • „Продуктов дизайн“
  • Магистър по психология
сфери на действие

С какво ще ви помогне Александра Милушева

Работа с деца и индивидуално с възрастни.

За Александра Милушева

Александра е родена на 14-ти февруари 1980 г. в град Бърно, Чехия.

Завършва математическа гимназия, продължава образованието си в Германия, а по-късно специализира в Америка.

Александра обича да се учи от многообразието, отличава се с бърз ум, логично мислене и креативен подход. Тя е чувствителна и нежна личност.

Като майка на четири деца – две момичета и две момчета, Аля знае колко важен е балансът и разбирането във връзката между родител и дете. Тя държи на партньорството в любовта, което означава, че цени и отдава значение на връзка, основана на взаимност и разбирателство.

Александра вярва в силата на малките, но сигурни стъпки, които ни водят към успех, радост и сбъдване на мечтите ни. Тя осъзнава, че красотата и любовта имат важно място във всеки аспект на живота.

От своя опит в Психиатрична клиника, Александра е придобила ценни знания и демонстрира прецизност, издръжливост и спокойствие. Тя е изключително грижовна и внимателна в работата си с деца и възрастни, като винаги се стреми да предложи индивидуален подход, който да отговаря на нуждите и целите на всеки клиент.

С Александра Милушева на вашата страна, можете да очаквате професионализъм, разбиране и подкрепа, които са от съществено значение за вашето благополучие и развитие. Тя е готова да ви помогне да постигнете вашите цели и да ви предложи необходимата подкрепа по пътя ви.

В света на Александра, единственото време и място, където е възможно да се случи едно събитие, е тук и сега. Тя разбира, че настоящият момент носи в себе си възможности и потенциал за промяна и растеж.