logo

Over 10 years we helping companies reach their financial and branding goals. Onum is a values-driven SEO agency dedicated.

CONTACTS
Доброволческа инициатива

Помогнете на приятел

Хората, срещнали се с война, преживяват криза. Ако бъде отработена психичната травма в първите 72 часа, тя може да остане без сериозни последствия. Ако няма своевременна намеса от специалист, състоянието се превръща в пост-травматичен стрес. С него също е важно да се работи. Не преминава от само себе си. 

Хората, чиито близки страдат, също страдат. Особено ако не могат да направят нищо, за да им помогнат. Тези хора също се нуждаят от подкрепа, за да се чувстват емоционално стабилни и да живеят живота си.

Ако познавате хора, пострадали или избягали от войната, или техни близки, и искате да им помогнете да се съвземат, насочете ги към нас. Ще направим колкото и каквото е нужно, без заплащане. 

Ние сме психотерапевти, психолози и социални работници. Работим и с възрастни, и с деца. Говорим руски и английски. Можем да дойдем на място, да ги поканим в нашия офис или да разговаряме дистанционно, по телефона или през Интернет. 

Времето не лекува.

Обадете се сега
на +359 885 108 212
или ни пишете тук.