Психотерапия в уюта на дома

24/7 без уговорки

Заявете Стандартен план сега

  Какво ще получите от онлайн терапията?

  • Удобство – провежда се в комфорта на дома ви.
  • Безопасност – няма да излизате в натоварения трафик, на открити пространства и сред много хора.
  • Облекчение – ако се притеснявате от разговори очи в очи, ще се подбере подходящия канал за комуникация.
  • Пести време – притежавате пълен контрол върху личното си време.
  • Улеснение за българи в чужбина – всички разговори са на български език с представители на родната култура.
  • 24/7 достъпност – защото паник атаките не подбират време и място.

  Заявете Стандартен план сега

  КАКВО ЩЕ ПОЛУЧИТЕ ОТ РАБОТАТА С НАС?

  ИНДИВИДУАЛНА РАБОТА

  Посвещаваме се изцяло на Вашия случай, разговаряме по актуални за Вас теми. Осигуряваме навременна помощ от доверен специалист, за да разрешаваме заедно проблемите още при възникването им.

  24/7 ДОСТЪП ДО СПЕЦИАЛИСТ

  Психологическата криза не се съобразява с времето и мястото. Навременната намеса на доверен специалист спестява страданието и неприятното преживяване.

  ПРОФЕСИОНАЛЕН ПОДХОД И КОНФИДЕНЦИАЛНОСТ

  Нашият старши специалист ще подхожда с нужното внимание и отношение към Вас и Вашия проблем. Спазването на професионална тайна дава възможност за работа с теми от всякакъв характер в процеса на работа.

  Ние имаме опит в онлайн терапията

  За нас онлайн терапията не е нещо ново. Още в началото на дейността си развихме този метод, защото държим да предлагаме навременна помощ от доверен специалист.

  Не предлагаме спешно хапче, но провеждаме интензивен курс за овладяване на симптоматиката – така ще имате възможност да се справяте с паник атаките, когато и да се появят.

  Най-добрите ни старши специалисти са онлайн, за улеснение на хората, които търсят изход от ограниченията на паническото разстройство. И, както винаги, предлагат необходимата подкрепа чрез открити взаимоотношения с доверен психотерапевт.

  По време на терапиите ще получавате навременна помощ по автентична методика – традиционен метод, чиито принципи сме адаптирали специално за българската култура и съвременните обществени норми.

  След терапията нашите клиенти са изпълнени със спокойствие и самоувереност, което ги улеснява в общуването и им дава много нови възможности за пълноценен социален живот и разнообразни преживявания. 

  Освен в лечението на паник атаки, сме специалисти и в терапията на депресия, тревожни разстройства, стрес, фобии, хранителни разтройства, посттравматично стресово разстройство, обсесивно-компулсивно разстройство, хипохондрия.

  24/7 БЕЗ УГОВОРКИ
  Пренесете психотерапията в уюта на дома си

  ПРЕДЛАГАМЕ СПОКОЙСТВИЕ