logo

Over 10 years we helping companies reach their financial and branding goals. Onum is a values-driven SEO agency dedicated.

CONTACTS

АрхиЕндж е лицензирана Академия за обучения в сферата на психичното здраве с двадесет и пет годишна експертиза в детското развитие и либералното възпитание.

Разработваме и провеждаме обучения за педагогически специалисти и родители.

Инвестираме нашето знание в бъдещето. 

НАСОЧЕНОСТ НА ОБУЧЕНИЯТА

За кого са предназначени

Педагогически специалисти

Нашите програми за педагози Ви дават инструменти, за да поддържате безопасна и спокойна среда на работното си място. Много от програмите ни са одобрени от МОН.

Родители

Програмите ни са подходящи за бъдещи и настоящи родители, които искат да направят максималното за децата си, на всеки етап от развитието им.

КАКВО ПРЕДЛАГАМЕ

Какво ще получите при обучението

Нива на обучение и индивидуални договори

Академията предлага обучение в няколко самостоятелни нива. Вие сами избирате своята степен на подготовка. Получавате сертификат за всяко преминато ниво на обучение. Договорите за обучение (с изключение на базовото ниво) са индивидуални. Учите толкова бързо, колкото искате.

Практическа и теоретична подготовка

Участвате във всички вътрешни обучения и уъркшопи на компанията. По желание се занимавате допълнително с други проекти, свързани с компанията. Теоретичната подготовка в метода е систематизирана. Имате възможност да надградите и базовите си психологически познания. Всички лекции имат дискусионна част, която улеснява процеса и спомага за по-качественото усвояване на преподадения материал. Обучението в Академията включва задължителна и препоръчителна професионална литература. За Ваше улеснение Академията Ви предоставя достъп до уникална библиотека от стотици книги.

Обучение от различни ментори

По време на обучението Ви с Вас работи един основен ментор. Допълнително всеки месец се срещате с някой от другите ментори/майстори в Академията. Така имате възможност да наблюдавате разнообразие от техники и модели на работа, да изберете най-доброто, което си представяте за себе си.

Присъствие в колегиум

Присъствате на регулярните срещи на компанията, където можете да задавате въпроси, да представяте идеи и да дискутирате с всички ментори и майстори в компанията. Разполагате с ключ за офиса на компанията и можете да използвате свободните пространства за учебни цели.

Творчество и активност

Свободни сте да творите и да организирате дейности – уъркшопи, семинари и други проекти. С помощта на менторите откривате подходящите посоки за лична специализация и професионалните области, които Ви интересуват.

Развитие на презентационни умения пред аудитория

В Академията Ви поставяме задачи, свързани с представяне на теми пред аудитория и изготвяне на модерни презентации. За тези, които имат интерес в писането на статии и записването на видео материали, също има поле за изява.

Модерни технологии за презентиране

Можете да използвате всички модерни средства, с които компанията разполага, за да подготвяте и представяте по най-добрия начин своите презентации на различни теми и идеи.

Иновативна система за финален изпит

Финалният Ви изпит се провежда по иновативна система, за да сте максимално спокойни и да научите възможно най-много от него.

Подкрепа след завършване на обучението

След завършване на обучението си продължавате да имате подкрепата на Академията. Тя се ангажира със съдействие за изграждане на практиката Ви, осигурява Ви пространство за работа и супервизия на случаите.