Михаил Ангелов – психотерапевт


Михаил Ангелов

Михаил Ангелов

  • Софийски университет „Св. Кл. Охридски“

Човек може да е авторитет и да се забавлява едновременно с това!

Квалификации и компетенции

  • Сътрудник и ментор в АрхиЕндж
  • Психолог
  • Обучаващ се в хипноза-терапия

Панически атаки, манийно-депресивни състояния, зависимости (от цигари, алкохол, хазарт, интернет, порно), сексуални дисфункции при мъже.

Проблеми с професионалната реализация, кариерното развитие, проблеми с намиране и задържане на партньори, мъжка роля, родителски модели, обучение на специалисти в сферата на психологията.

За Михаил Ангелов

Михаил е роден на 8-ми юли 1984 г. в град София. Грижовен съпруг и баща. Утвърден професионалист с дългогодишен опит. Силно посветен на развитието на компанията и метода на работа. Движи и личните, и професионалните си дела с неизчерпаема енергия. Разполага със завидна памет. Това му позволява да има широка обща култура и да е информиран по много въпроси. Срещал е смъртта от близо и разбира добре смисъла в живота.

Щедър е на слова, подкрепа и разбиране. Способен е по деликатен начин да извади човек от всяка житейска криза. Работи индивидуално с възрастни и младежи.

Без да влиза в крайности, Михаил успява да съчетава дисциплината със забавлението, защото вярва, че в живота има място и време за всичко. Когато е уместно е „душата“ на компанията, а когато трябва е авторитет на място. Творец е по душа, харесва да рисува и да слуша хубава музика.

ПРЕДЛАГАМЕ СПОКОЙСТВИЕ