logo

Over 10 years we helping companies reach their financial and branding goals. Onum is a values-driven SEO agency dedicated.

CONTACTS
„Вярвам, че здравият дух и здравото тяло вървят ръка за ръка. Затова живея и работя по този принцип.“
Е. Цанева
Квалификации
  • Софийски университет „Св. Кл. Охридски“
  • Великотърновски университет „Св. св. Кирил и Методий“
  • Български институт по гещалт терапия
Компетенции
  • Бакалавър „Арабистика“
  • Магистър-психолог
  • Гещалт психотерапевт
сфери на действие

С какво ще ви помогне Емилия Цанева

Панически атаки, хранителни разстройства, съзависимост, бърнаут, реактивна депресия.

Проблеми с професионалната реализация, работа с тийнейджъри, чести злополуки, подкрепа при изграждане на идентичност и самооценка, усвояване и разграничаване между ролите, създаване на житейски план.

За Емилия Цанева

Емилия е родена през 1988 г. в град Велико Търново. Като потомък на род с много учители, тя държи на добрата подготовка и посвещава голяма част от времето си да се обучава и да чете книги. Емилия е полиглот и владее седем езика. Един семестър от бакалавърското си образование следва във Виенския университет в Австрия, а по време на магистратурата си – два семестъра в университета Еге, Измир, Турция. Обучавала се е в групова психотерапия в „Life Change Health Institute“- Ирландия. Тя е и дипломиран инструктор по йога в НСА. Вярва, че здравият дух и здравото тяло вървят ръка за ръка и е почитател на комбинацията от източни и западни практики.

Инвестирала е много, за да бъде това, което е. Биографията ѝ е впечатляваща за много хора. Пример е за постоянство и воля. В същото време е топла и мила и има способността да кара хората да вярват в сладостта на живота.

Нейната страст е воденето на семинари. Тя организира редица събития на разнородни теми. Фасилитирала е и групи за подкрепа при хранителни разстройства на живо в София и онлайн към ирландската асоциация за подкрепа при хранителни разстройства.

Професионално се занимава с депресивни разстройства, работа с младежи, хранителни разстройства и екзистенциални теми.

Емилия харесва да се грижи за здравето и тонуса си, да се наслаждава на спа процедури и хубава вегетарианска храна.