Анри Ташков – психотерапевт и психолог


Анри Ташков

Анри Ташков

психолог и психотерапевт
  • Нов български университет – София
  • World Association for Positive and Transcultural Psychotherapy – Wiesbaden, Germany

Спортът и здравето са много важни аспекти в моя живот. Непрестанно се развивам и уча нови неща в тези области.

Квалификации и компетенции

  • Сътрудник и ментор в АрхиЕндж
  • Позитивен психотерапевт
  • Бакалавър по психология
  • Обучаващ се в магистратура „Социална психология“

Панически атаки, обсесивно-компулсивно разстройство, агорафобия, зависимости (интернет, наркотици, хазарт), подкрепа при реактивна депресия вследствие на неблагоприятни външни събития.

Подкрепа при изграждане на идентичност: желана визия, работа по хранителния режим и физическата активност. Преодоляване на социална изолация, изграждане на автономност.

За Анри Ташков

Анри е роден през 1993 г. в град София. Той е олицетворение на силата на младостта. За скромната си възраст вече е специалист с изградена практика и ментор. Спортът и здравето са много важни аспекти в неговия живот. Непрестанно се развива и учи нови неща в тези области. Тренира усърдно от повече от десет години, като в последните две се занимава активно с Callisthenics (тренировки със собствено тегло). Част е от екипа на „Nike Run Club Sofia“.

В работата си предава знанията и уменията си на хората, с които работи, подкрепя ги в техните начинания. Специализиран е в сферата на тревожните и депресивни разстройства, хранителните разстройства и в работата с младежи.

Казват, че от начина, по който един мъж кара превозното си средство, можем да разберем как живее. Е, Анри кара мотор по всяко време и при всякакви обстоятелства (дъжд, сняг, студ или жега), на къси или на дълги разстояния… Радва се на мотора си, радва се и на живота!

ПРЕДЛАГАМЕ СПОКОЙСТВИЕ