“Блестящо бъдеще”

“Блестящо бъдеще”

Базово ниво в метода на АрхиЕндж

Кои сме ние?

АрхиЕндж е една от първите частни компании за психично здраве в България, плод на развитието и съвместната работа на специалисти в областта. Богатият терапевтичен и преподавателски опит на професионалистите в АрхиЕндж осигурява стотици доволни клиенти.

Какво представлява нашият метод?

Използваме ефективен хуманистично-екзистенциален метод, разработен иновативно в България от д-р Митев. Той се основава на личната отговорност, реалността и системното полагане на необходимите усилия в желаната посока.

Какво ще ви даде базовото ниво?

Базовото ниво предоставя знания и осъзнаване във важните аспекти на живота. Предлага концепция за планиране и развиване на новите начинания, знания за практическо приложение на планираното и възможност за изграждане на избрания от вас живот.

За кого е подходящо базовото ниво?

Базовото ниво е подходящо за хора, които правят своите първи стъпки в зрелия живот или които са направили част от стъпките и искат да се научат как да бъдат още по-ефективни. За всички, които имат желание да поемат отговорност за живота си в настоящето и да си изградят благоденствие.

За повече информация и записване:

fundamentals@arhieng.com
0883 33 80 73

Програма

18.01.2020 г. – Откриване от 10:00

15.02.2020 г. – Модул 1: “Личностно развитие”, водещ Росен Станков, ко-водещ Александра Маджарова от 10:00 до 14:00.

29.02.2020 г. – Модул 2: “Партньорство”, водещ Александра Маджарова, ко-водещ Росен Станков от 10:00 до 14:00.

14.03.2020 г. – Модул 3: “Баланс”, водещ Емилия Цанева, ко-водещ Изабел Янкова от 10:00 до 14:00.

04.04.2020 г. – Модул 4: “Отделянето”, водещ Атанас Бъчваров , ко-водещ Дима Ненова от 10:00 до 14:00.

25.04.2020 г. – Модул 5: “Социални роли”, водещ Дима Ненова, ко-водещ Атанас Бъчваров от 10:00 до 14:00.

09.05.2020 г. – Модул 6: “Социални мрежи и медии”, водещ Изабел Янкова, ко-водещ Благой Узунов от 10:00 до 14:00.

30.05.2020 г. – Модул 7: “Житейският път – филмов анализ ”, водещ Благой Узунов, ко-водещ Емилия Цанева от 10:00 до 14:00.

13.06.2020 г. – Закриване

За лекторите

Росен Станков

Росен Станков

“Усмихвам се пред трудностите и лишенията, защото виждам смисъл в усилията по пътя си. Един мъж трябва да се е калил, за да се нарече такъв!”

Росен е сътрудник и консултант в АрхиЕндж, консултант по позитивна психотерапия и бакалавър психолог. Обучава се в магистратура „Клинична и консултативна психология“.


Александра Маджарова

Александра Маджарова

Александра е студентка в СУ “Св. Климент Охридски”, съпруга и майка. Има невероятната възможност да се обучава в АрхиЕндж. Темата ѝ за базовото ниво е “Партньорството”. Партньорските взаимоотношения винаги са от горещите теми. Открай време хората са се изучавали и са били в търсене на “правилни” начини за построяване на взаимоотношения с половинката си. Както и винаги е съществувал въпросът за сродната душа-партньор – съществува ли или не. Александра избира тази тема, тъй като е вълнуваща и богата. Смята, че всеки изпитва афинитет към нея и би желaл да научи повече.


Емилия Цанева

Емилия Цанева

“Всички неща са трудни, преди да станат лесни.” – китайска мъдрост

Емилия е специализант в АрхиЕндж, магистър психолог и гещалт консултант. Завършва “Арабистика”, “Ивент мениджмънт” и обучение по йога. Работи като тийм лидер във фирма за обработка на данни и се занимава с личностно развитие като води семинари, работи с групи и индивидуално. Винаги е обичала да жонглира с много неща едновременно, ето защо избра за вас темата “Баланс”.


Атанас Бъчваров

Атанас Бъчваров

Атанас е специализант в АрхиЕндж. На 30 години е и ръководи съпорт отдел в ИТ фирма. Неговата тема e за “Отделянето” от родното гнездо и смелия нов свят, който се разкрива пред нас!


Дима Ненова

Дима Ненова

Дима е специализант в компания АрхиЕндж. Завърша “Българска филология” в СУ „Св. Климент Охридски“. В момента учи “Организационна психология” в СУ „Св. Климент Охридски“ и работи в администрацията на голяма частна болница. Интересите ѝ в сферата на психологията са свързани с лична терапия и консултантска дейност в организации. Избира темата за социалните роли, защото начинът ѝ на живот предполага владеене на няколко роли в обществото. Личният ѝ опит от съвместяването на работа и учене е много полезен, за да разбере и развие темата.


Изабел Янкова

Изабел Янкова

Изабел е на 18 години.Тя е най-младият специализант в компания АрхиЕндж. Темата ѝ е “Социални мрежи и медии”. Хората вече не искат визитни картички, те искат никнейма ви от някоя социална мрежа!


Благой Узунов

Благой Узунов

Благой е специализант в АрхиЕндж от година насам. Учи бакалавър “Психология”, занимава се и с рисуване. Избира своята тема, защото решава, че ще е удобно да се разгледа нагледно как изглежда израстването и реализацията на потенциала на един човек. Филмът му е любим, не само защото показва точно това, но и заради невероятното изкуство в него.


ARHIENG e частна компания за психотерапевтични услуги. Разбираме колко е важно да бъдем до клиента, когато е в криза и се нуждае от нас.

24/7 БЕЗ УГОВОРКИ

ПРЕДЛАГАМЕ СПОКОЙСТВИЕ